Бебета

 • На 13.10.09г. се роди Радослав Петров

  На 13.10.09г. се роди Радослав Петров

  15 окт 2009
 • На 13.10.09г. се роди Елица Девиджиева

  На 13.10.09г. се роди Елица Девиджиева

  15 окт 2009
 • На 14.10.09г. се роди Надежда Малинова

  На 14.10.09г. се роди Надежда Малинова

  15 окт 2009
 • На 14.10.09г. се роди Борис Георгиев

  На 14.10.09г. се роди Борис Георгиев

  15 окт 2009
 • На 14.10.09г. се роди Станислав Вузев

  На 14.10.09г. се роди Станислав Вузев

  15 окт 2009
 • На 13.10.09г. се роди Христина Захариева

  На 13.10.09г. се роди Христина Захариева

  14 окт 2009
 • На 12.10.09г. се роди Ема Маргаритова

  На 12.10.09г. се роди Ема Маргаритова

  14 окт 2009
 • На 11.10.09г. се роди Мануела Георгиева

  На 11.10.09г. се роди Мануела Георгиева

  13 окт 2009
 • На 09.10.09г. се роди Златомир Димов

  На 09.10.09г. се роди Златомир Димов

  13 окт 2009