Бебета

 • На 05.12.09г. се роди Йоан Б. Бонев

  На 05.12.09г. се роди Йоан Б. Бонев

  09 дек 2009
 • На 05.12.09г. се роди Филипа П. Кузманова

  На 05.12.09г. се роди Филипа П. Кузманова

  09 дек 2009
 • На 03.12.09г. се роди Ралица Т. Каванджиева

  На 03.12.09г. се роди Ралица Т. Каванджиева

  09 дек 2009
 • На 03.12.09г. се роди Ванеса И. Пенева

  На 03.12.09г. се роди Ванеса И. Пенева

  09 дек 2009
 • На 02.12.09г. се роди Никол Н. Мурджева

  На 02.12.09г. се роди Никол Н. Мурджева

  03 дек 2009
 • На 29.11.09г. се роди Изабел И. Бенчева

  На 29.11.09г. се роди Изабел И. Бенчева

  02 дек 2009
 • На 29.11.09г. се роди Мартин И. Даскалов

  На 29.11.09г. се роди Мартин И. Даскалов

  02 дек 2009
 • На 28.11.09г. се роди Божидар Н. Илев

  На 28.11.09г. се роди Божидар Н. Илев

  02 дек 2009
 • На 28.11.09г. се роди Анастасия Д. Гюрова

  На 28.11.09г. се роди Анастасия Д. Гюрова

  02 дек 2009